среда, 29 декабря 2010 г.

Совместимость при планировании беременности

Любовь ("по душе-ли") и близкие или общие традиции -- национальные, культурные, воспитания.
Ему - 30-40 лет.
Ей - 20-30 лет.
В старину мужчина считался «созревшим» для брака в 30—40 лет. Дело в том, что у молодых мужчин и хорошие, и дефектные сперматозоиды имеют высокую подвижность. И только после 30 лет, когда активность сперматозоидов начинает уменьшаться, цели чаще достигают только лучшие из лучших. Происходит их естественный отбор.

1 комментарий:

  1. Дивне все у цьому тексті. Звідки ж взялася цей дідівський, як за мірками традиційного суспільства, вік для батьківства?! Хлопці приводили дівчину додому і прагли щонайшвидше вибитися в люди (в т.ч. стати батьком, мати у своїй владі дружину та дітей, щоби було кого як ресурс своїм батькам пред'явити і уже претендувати на господарство, а не безштаньком) - ледь не одразу по кінцю пубертату, відповідно середній вік початку батьківства був 16-18. А далі, вже як доля розпорядиться, одних одразу скрутить (тож лишать удовицю з первістком), іншим дасть многія літа (і вони ставатимуть батьками аж до старості). Відповідно середній вік батьківства цифра неінформативна, бо має великий коеф.варіації.
    Це для традиційного суспільства. А щодо "считался", то дуже сумнівно, бо й рахували то в основному на копи, а де більше десяти тисяч, там тьма;)))) Тому систематичними спостереженнями ніхто не займався, тим більше генетичними чи спермограмами....
    Щодо дівчат промахнулися менше - дівка ставала на видання у віці наших восьмикласниць і далі за тією ж логікою розвитку подій, що й для чоловіків.
    Yablunka:)

    ОтветитьУдалить